Virumaal tegutsev kurjategija noolib vanu Passateid

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Ida-Virumaal on viimasel ajal sagenenud juhtumid, kus kurjategija varastab järjekindlalt üle 15 aasta vanuseid Volkswagen Passateid.

Nädala jooksul varastati kolm ja lõhuti üks sõiduauto Volkswagen Passat, teatas PPA Ida prefektuuri pressiesindaja.

Vargused said alguse ööl vastu 25. veebruari, kui Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval varastati VW Passat väärtusega 28 000 krooni.

Samal päeval viidi Kohtla-Järvelt Altserva tänavalt minema veel üks VW Passat, milles olid ka turvahäll ja turvatool. Kahju oli 23 100 krooni.

Ööl vastu 1. märtsi varastati Jõhvis Jaama tänaval asuva maja juurest VW Passat väärtusega 15 000 krooni. Samal ajavahemikul üritas varas ärandada veel ühte läheduses seisnud Passatit, kuid lõhkumisest kaugemale ta ei jõudnud.

Jõhvi kriminaaltalituse juhi Andrus Golbergi sõnul oli valdavalt tegemist sõidukitega, millel puudus signalisatsioon.

Politsei soovitab alati pärast parkimist kaasa võtta automakk või selle paneel. Samuti ei tohiks autos nähtavale kohale jätta muid väärtuslikke esemeid ega dokumente.

Võimalusel tuleks auto parkida valgustatud või avalikku kohta, kus liigub palju inimesi, et vältida varaste julget tegutsemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles