Piirivalvurid on tänavu tabanud ligi 50 vietnami päritolu illegaali

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Vene piir.
Eesti-Vene piir. Foto: Internet

Piirivalvurid on tänavu tabanud ligi 50 vietnamlast, kes on ebaseaduslikult üle piiri Eestisse tulnud.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja ütles reedel BNS-ile, et tänavu on tabatud kokku 44 Vietnami kodanikku, kes on ebaseaduslikult tulnud üle piiri Eestisse. Neist enam kui pooled, ehk 27 ebaseaduslikku sisserändajat, tabati veebruaris.

Aprillis tabasid piirivalvurid kuus, juunis neli ja oktoobris seitse Vietnami kodakondusega illegaali.

Kolmapäeva hilisõhtul pidasid Ida prefektuuri piirivalvurid Illuka vallas Kuningakülas kinni seitse inimest, kes olid ebaseaduslikult ületanud Eesti-Venemaa vahelise ajutise kontrolljoone.

3. veebruaril pidasid Lõuna prefektuuri piirivalvurid Võrumaal suurhaarangu käigus kinni 28 illegaali, kes olid ebaseaduslikult riiki sisenenud. Tegu on seni suurima tabatud illegaalide hulgaga Eesti riigi hallataval välispiiril. Vahistati 27 meest ja üks naine, neist 17 olid Vietnami kodanikud.

Jaanilaupäeval tabasid piirivalvurid Värskas mitu Eestisse ebaseaduslikult tulla üritanud vietnamlast ning ühe Venemaa kodakondsusega mehe, kes vietnamlasi üle piiri toimetada püüdis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles