Eesti võtab uimastitega tabatud neiude tõttu ühendust Peruu võimudega

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peruus tabati kokaiiniga Eesti narkomuulad.
Peruus tabati kokaiiniga Eesti narkomuulad. Foto: Peruu politsei

Peruus kuue kilo kokaiiniga tabatud eestlannade omaksed ei olnud täna pärastlõunaks Eesti välisministeeriumi poole pöördunud, kuid ministeerium võtab homme Peruu võimudega ühendust.

19-aastane Anneli Kolk ja 22-aastane Anne-Maarja Gross vahistati reedel Cusco lennujaamas, kui nad torkasid politseile silma oma närvilise olekuga, politseinikud leidsid neiudelt peaaegu kuus kilo kokaiini, mis oli peidetud reisikohvrisse, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Annelil ja Anne-Maarjal on mõlemal konto Facebookis, Anne-Maarja on sinna 4. oktoobril kirjutanud, et igatseb pärast pikka reisi koju tagasi, enne reisi, augustis tehtud sissekanne viitab mingile ettevõtmisele, millest autor täpsemalt rääkida ei taha, vahest on silmas peetud uut soengut või muud stiilimuudatust, kuid eile Peruus toimunu valguses paneb sissekanne mõtlema.

Eelmise aasta detsembris esines Anne-Maarja Gross Eesti Televisiooni «Ringvaate» saates, kus ta katsus meestega jõudu käesurumises.

Peruus kannab 2009. aastast karistust eestlane Varmo Tamm, kes üritas lennukisse kaasa võttaa neli kilo uimasteid, üldse on Lõuna-Ameerikas vanglaleival umbes 30 eestlast, kogu maailmas on neid välisministeeriumi andmeil mõnisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles