Kohalike väitel hukkus Robert Herman suvekodus pidutsedes

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel laupäeval Käsmus tulirelvaõnnetuses hukkunud Viimsi vallavolikogu liige Robert Herman sai kohalike elanike väitel surma kodus pidu pidades ja mitte jahil olles, nagu politsei esialgu teatas.

Külarahva sõnul pidas Herman kolme külalisega pidu, joodi alkoholi ja hiljem hakkas kostma plakse, mis pani naabreid kahtlustama, et lastakse õhkpüssist, kirjutab Äripäev.

Laupäeval kella 19.35 ajal teatati politseile, et Lääne-Virumaal Vihula vallas Käsmu külas on haavata saanud mees, kes sai esialgsetel andmetel vigastada jahil relva laadides. Mees toimetati Tallinnasse haiglasse, kus ta hiljem suri. Tegu oli reformierakondlasest Viimsi vallavolikogu liikme Robert Hermaniga, kinnitas politsei.

Viru ringkonnaprokuratuurist öeldi täna Postimehele, et uurimine alles käib ja seetõttu ei saa prokuratuur kinnitada, kas külaelanike kirjeldatud versioon Hermani surmast võib tõele vastata.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles