Ministrid Ülemiste liiklussõlme avamisel ei osale

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts.
Juhan Parts. Foto: virumaateataja.ee

Homme avatakse Tallinnas suurejooneliselt Ülemiste liiklussõlm, ministrid aga üritusel ei osale.

Linnavalitsus saatis kutse majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsile, kes delegeeris valitsuse esindamise ülesande edasi rahandusminister Jürgen Ligile, kuna viibib ise reedel Brüsselis.

Äsja teatas aga ka Ligi, et ei saa avamisel osaleda, kuna peab samal ajal valitsuse pressikonverentsil olema.

Linnavalitsusest öeldi Postimehele, et majandus- ja kommunikatsiooniministeerium saadab liiklussõlme avamisele oma esindaja, kuid ministeeriumilt täna pärastlõunal täpsustust saada ei õnnestunud.

Neljapäeval avatakse pidulikult Ülemiste liiklussõlm, avamisel osaleb ka viiekorruselise maja kõrgune Ülemiste vanake.

Projekti kogumaksumus on 99,2 miljonit eurot, millest ühtekuuluvusfondi toetus on 65,4 miljonit ja linna finantseering 33,8 miljonit eurot. Ülemiste liiklussõlm hõlmab kokku 12,9 kilomeetrit teid, 10,02 kilomeetrit kergliiklusteid ning kolm kergliiklustunnelit ja ühe autotunneli, üle 14,2 hektari haljasala ja ligi 16,5 kilomeetrit erinevaid sademevee kanalisatsioonirajatisi. Liiklussõlme väljaehitamist alustati 2010. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles