Liiklusõnnetustes sai kolm inimest kannatada

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Mustakivi tee ja Peterburi tee ristmikul
Liiklusõnnetus Mustakivi tee ja Peterburi tee ristmikul Foto: Martin Ilustrumm / Reporter.ee

Tallinnas ja Viimsis juhtus eile kolm liiklusõnnetust, kus sai kokku kolm inimest vigastada.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus esimene liiklusõnnetus veidi pärast kella üheksat Viimsi vallas Haabneeme-Randvere tee ja Heki tee ristmikul, kus kõrvalteelt peateele sõitnud Volvo S60, mida juhtis 36-aastane Kaire, põrkas kokku 32-aastase Nele juhitud Ford Focusega. Fordi roolis olnud naine sai kokkupõrkes kannatada ja ta viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 11.35 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja Mustakivi tee ristmikul, kus 50-aastane Andrei sõitis Chrysler Voyageriga punase fooritulega ristmikule ning põrkas seal kokku rohelise tulega ristmikule sõitnud Mazda 3-ga, mida juhtis 42-aastane Kaire. Chrysler paiskus saadud löögist otsa Volkswagen Borale, mille roolis oli 46-aastane Ülar. Õnnetuses sai vigastada Mazdas kaasreisijana viibinud 67-aastane Maie, kes toimetati haiglasse.

Kella 20.30 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare teel, kus 38-aastane Martin sõitis Mazda 6-ga otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 73-aastasele Valerile. Eakas mees sai õnnetuses vigastada ja ta viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles