Ohver kahtlustab politseijuhti poja süüteo kinnimätsimises

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katri Karing

Mullu sügisel peksti Jõhvis puruks viie auto aknad, kuid kahtlusaslusena kinni võetud kahest poisist on üks tänaseks süüdistustest prii.

Mullu 31. oktoobri varahommikul kell 4.43 peksid kaks purjus poissi Jõhvis Narva maantee korterelamute juures puruks viis sõiduautot. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni kaks poissi, kirjutab Õhtuleht.

Eelmisel nädalal kirjutasid Ida politseiprefektuuri poolt Olga Kübarsepp ja prokuratuuri poolt Natalja Firsova alla kriminaalmenetluse lõpetamise määrusele, kuna puuduvad objektiivsed tõendid tema vastu. Esialgne tunnistaja ei suutnud poisse mõni nädal hiljem enam ära tunda, ent üks lõhutud auto omanik kahtlustab politseid juhtumi kinni mätsimises.

Riigiprokuratuuri avalike suhete osakonna nõunikule Carol Merzin ütles, et kriminaalmenetlus jätkub, kuna leidus tunnistaja, kes ühe poisi ära tundis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles