Rahnu: ma ei teadnud seksiärist midagi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Rahnu Göteborgi EMil.
Kristjan Rahnu Göteborgi EMil. Foto: Toomas Huik

Kümnevõistleja Kristjan Rahnu ei teadnud oma sõnul midagi seksiärist, millega tema sõbra Taavi Rimi heaks töötanud naised tegelesid. 


Rahnu aitas oma sõnul lihtsalt sõpra, kes ajas heauskset massaažiäri, teadmata midagi sellega kaasnenud prostitutsioonist.

«Taavi tahtis tegelda massaaži-laadse teemaga ja sellega ka tegeles. Minu panust sinna hindab kohus hiljem,» ütles Rahnu Postimees.ee'le Tallinnas Liivalaia kohtumajas pärast neljatunnist tema, seksiteenust pakkunud tüdrukute ja veel mitme inimese telefonikõnede kuulamist.

«Minul ei olnud endal mingit motiivi seda asja vedada ja sealt raha teenida. Minul olid, nagu te väga hästi teate, mujalt igasugused tuluallikad,» rääkis Rahnu, kes jäi pärast prostitutsiooniäri kahtluse ilmsikstulekut ilma tippsportlasele mõeldud toetustest.

Rahnu juhtis tähelepanu, et eile kohtus kõlanud pealtkuulatud kõnedes ei rääkinud tema ise ega Rim kordagi seksiärist, vaid kõik vihjed sellele pärinevad massaažiteenust pakkuma pidanud naiste suust.

«Pealt kuulatud oli ju nende kõnesid. Meil ei olnud aimugi. Ega meie ei rääkinud sel teemal.»

Eile jätkus Harju maakohtus kohtuprotsess, kus süüdistatakse Rahnut, Taavi Rimi ja Heli Kõrget prostitutsioonile kaasaaitamises.

2007. aasta 14. septembrist kuni 2008. aasta 18. veebruarini üürisid mehed väidetavalt Kõrge vahendusel Tallinnas viis korterit ja reklaamisid neis pakutavat seksiteenust interneti kaudu.

Rimi süüdistatakse lisaks selles, et ta nõudis väidetavalt ebaseaduslikus korras ühelt kannatanult raha 50 000 krooni ning selle kättesaamiseks ähvardas kannatanut ning rikkus tema vara.

Kohtus süüdimõistmisel võib Rahnut ning tema kaaslasi oodata 3-12-aastane vangistus.

Kohus kuulab Rahnu ka Rimi omavahelisi ning teiste inimestega peetud kõnesid edasi täna, väidetavalt plaanitakse neile täna kulutada veel ligi kolm tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles