Aru: kõik ärahirmutatud rahvaliitlased on teretulnud

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Aru
Peep Aru Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna riigikogu fraktsiooni esimees Peep Aru tervitab mõjukate rahvaliitlaste otsust reformiparteiga liituda ning kutsub nende eeskuju järgima kõiki, keda Rahvaliidu lähenemine Jüri Pihli sotsiaaldemokraatidele hirmutab.


«Rahvaliit on alati olnud eestimeelsete ettevõtlike maainimeste erakond, kelles ametiühingud ja töölisvõitlus on pigem võõristust tekitanud. Rahvaliidu auesimees Arnold Rüütel on oma erakonda alati defineerinud kui paremtsentristlikku, seepärast on Rahvaliidu mõjukate liikmete tänane otsus täiesti mõistetav,» ütles Aru pressiteate vahendusel.

«Nad on teretulnud ja teretulnud on ka kõik teised rahvaliitlased, keda Rahvaliidu üha süvenev lähenemine Jüri Pihli vasakpoolsetega hirmutab ja vastukarva on,» lisas Aru. Tema kinnitusel on Reformierakonnas kõik võimalused ettevõtlike maainimeste huvide eest seista.

Aru lisas, et tänase otsuse juures positiivne ka see, et selle tulemusena saab Eesti taas enamusvalitsuse.

Reformierakonna fraktsiooni esimehe arvates näitab toimuv, et Eesti poliitikamaastik liigub suurema maailmavaatelise korrastatuse suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles