Elmar Sepp hakkab kahjumis Kesknädalat päästma

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna väljaanne Kesknädal on rahahädas.
Keskerakonna väljaanne Kesknädal on rahahädas. Foto: SCANPIX

Keskerakonna häälekandjat välja andvat ja võlgades siplevat Jüri Vilmsi sihtkapitali asus Tarmo Lausingu asemel juhtima Elmar Sepp.

Juhivahetus toimus esmaspäeval, kui Kesknädalat ja venekeelset ajalehte Vesti Dnja väljaandva Jüri Vilmsi Sihtkapitali võlgnevus maksu-ja tolliametile oli siis 628 000 krooni, kirjutab SL Õhtuleht.

Seni sihtasutust juhtinud Tallinna linnavolikogu aseesimees, keskerakondlane Tarmo Lausingu sõnul ei olnud majanduslik seis ei tema lahkumise põhjuseks ning hiljuti taas isaks saanud mehe sõnul oleks ta läinud vanemapuhkusele ka siis, kui sihtkapital oleks kasumis.

Sepa sõnul ei ole majandussurutis mööda läinud ajakirjandusväljaannetest ning nii nagu teistel on ka sihtasutusel probleeme.

«Kohustused maksuameti ees on olemas ja plaanin lahenduste otsimisega tegelema hakata lähiajal,» jääb Elmar Sepp lahenduskäigu suhtes napisõnaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles