Peterburis jääkamakaga vigastada saanud Eesti neiu juhtumit uurib prokuratuur

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Milana Kaštanovaga juhtus Peterburis 5. veebruaril ning neiu tervislik seisund on ikka veel väga raske.
Õnnetus Milana Kaštanovaga juhtus Peterburis 5. veebruaril ning neiu tervislik seisund on ikka veel väga raske. Foto: Erakogu

Peterburi Petrogradi rajooni prokuratuur algatas eile kriminaalasja seoses õnnetusjuhtumiga, kus majakatuselt kukkunud jäätükk vigastas raskelt noort Eesti naist.

Senini kunstliku kooma seisundis viibiva 21-aastase Milana Kaštanova elukaaslane Irinei Kalatšev rääkis ERR Uudistele, et poolteist kuud pärast õnnetust algatas prokuratuur kriminaalasja kriminaalkoodeksi paragrahvi alusel, mis käsitleb raske või keskmise raskusega kehavigastuse tekitamist ettevaatamatusest.

Milana Kaštanova omakseid abistavad neli juristi ning kannatanu heaks on kogutud 389 500 krooni, millest suurema osa on annetanud Eesti kodanikud.

Praegu on Milana Kaštanova Venemaa Sõjaväemeditsiini Akadeemia haiglas. Talle on tehtud mitu operatsiooni ning arstide hinnangul on tema seisund väga raske. Üks ravipäev haiglas maksab 12 000-15 000 rubla (4675-5845 krooni) ning ravi eest tasub praegu üks suur Peterburi ettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles