Saatejuht puhkab - Tanel Talve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Talve
Tanel Talve Foto: AFP / Scanpix
Eelistan aktiivset puhkust

Puhkusega on alati see asi, et kuna olen oma elu sättinud sedasi, et ma ei tööta üheksast viieni, siis mul ei ole ka kindlat puhkeaega. Ma teen ja ajan oma asju siis, kui vaja on. Kõik küsivad, et kas ma olen sel aastal juba puhanud, ja ma ei oska öelda – vist olen.


Minu puhkused üldiselt mööduvadki kusagil maailmas ringi rännates ja tavaliselt on seal kaamera ka kaasas – mine sa siis võta kinni, on see töö või puhkus. Ma pole nii puhanudki, et võtan kuu vabaks ja viskan jalad seinale. Nii on igav ju. Pigem meeldib mulle aktiivne puhkus.


Mulle meeldib maailmas ringi rännata ja tutvuda teiste kultuuridega, aga samas on Eestis nii palju paiku, mis on veel läbi käimata. Puhkan väga hea meelega ka kodumaal.


Lemmikkohaks on minu maakoht Voose külas, kuhu ma lähen mitte ainult suvitama, vaid ka talvel, sügisel ja kevadel. See on selline mõnus koht, kus saab akusid laadida.


Õnneks asub see Tallinnast ainult 60 kilomeetri kaugusel ja pole probleemi sinna sõita kas või näiteks nädala sees. See on olnud mu vanavanemate kodu ja olen seal lapsena palju aega veetnud – hingelähedane koht.


Ühelgi suveüritusel pole küll käinud. Ma ei salli eriti selliseid masside kokkutulemise kohti. Pigem külastan väiksemaid ja intiimsemaid kontserte nagu Jaan Tätte oma. Õllesummeri-sarnastest üritustest ma tavaliselt osa ei võta.


Teleka ette satun suvel minimaalselt. Pigem olen ikka tsikli seljas ja sõidan ringi. Vaatan iga päev internetis ringi ja kogu oma meediavajaduse saan sealt peaaegu kätte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles