Rahvaliidu ja sotside esimehed kohtusid Kadriorus

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pihl
Jüri Pihl Foto: Toomas Huik

Sotside esimees Jüri Pihl ja tema Rahvaliidu ametivend Karel Rüütli kohtusid täna õhtul Tallinnas Kadrioru restoranis, et arutleda aktuaalsetel poliitilistel teemadel.


Rahvaliidu peasekretäri Tarvo Sarmeti sõnul on taolised kohtumised loomulikud ja tegu pole erakondade ühinemisläbirääkimistega.

«See oleks vastutustundetu, kui erakonnajuhid ei suhtleks tänasel päeval. Selline kriis nõuab koostööd,» ütles Sarmet.

Ta lisas, et täna räägiti ka meedias aktuaalsel kahe erakonna võimaliku ühinemise teemal, kuid see polnud kohtumise põhiteema ning midagi olulist täna kindlasti ei otsustatud.

Samas on varem kahe erakonna juhtide taolistele kohtumistele järgnenud olulisi arenguid.

Näiteks päev pärast 18. oktoobri kohalike omavalitsuste volikogude valimisi kohtusid Kadriorus Poska majas Pihl ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.

Kuigi ametlikult eitas Pihl pärast kohtumist, et arutas Savisaarega Keskerakonnaga Tallinnas võimuliitu minekut, alustasid parteid paar päeva hiljem koalitsiooniläbirääkimistega, mis ka seejärel tulemuslikult lõpule viidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles