Bingo Lotoga 8,8 miljonit võitnud mees vormistas oma võidu

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loto.
Loto. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Eesti Lotos käis täna võitu vormistamas 17. märtsil Bingo Loto jackpoti võitnud mees.

Eesti järjekorras 99. lotomiljonär on kolmekümnendates aastates Pärnumaa mees, kes võitis internetist ostetud piletiga 8 841 133 krooni.

Lotot on võitja mänginud pidevalt juba peaaegu kümme aastat. Klienditeenindajana töötava mehe ning tema õpetajast abikaasa sõnul maksavad nad kõigepealt ära oma võlad ning seejärel ostavad uue kodu.

Samuti on neil plaanis minna reisile. Hoolimata suurest võidusummast kavatsevad nad kindlasti tööl edasi käia.

Tegemist on Bingo Loto ajaloo suuruselt teise võiduga. Aasta tagasi, märtsis 2009, võideti Bingo Lotoga 9 395 861 krooni.

Eesti Loto loteriivõidud on tulumaksuvabad, seega saab mängija oma pangaarvele kogu võidetud summa. Võidusumma kantakse mängija kontole kuu aja jooksul pärast võidu vormistamist.

Eesti Loto on 2010. aasta kahe esimese kuuga võitudena välja maksnud üle 46 miljoni krooni. Samal perioodil on Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks maksnud üle 12,8 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles