Vaatluskeskus: Süüria ülestõusnute kokkupõrked on nõudnud 50 inimelu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Assad püsib
2011. aasta märtsist vältav kodusõda Süürias on nõudnud 45 000 inimese elu, hirmutanud naabrid hingetuks ja lõhestanud ÜRO Julgeolekunõukogu. Riigipea Bashar al-Assad püsib vaatamata kõigele.
Assad püsib 2011. aasta märtsist vältav kodusõda Süürias on nõudnud 45 000 inimese elu, hirmutanud naabrid hingetuks ja lõhestanud ÜRO Julgeolekunõukogu. Riigipea Bashar al-Assad püsib vaatamata kõigele. Foto: Reuters/ScanPix

Süüria loodeosas Aleppos on ülestõusnute omavahelises arveteklaarimises kolme päeva jooksul surma saanud 50 võitlejat, teatas vabaühendus Süüria Inimõiguste Vaatluskeskus laupäeval.

Keskuse teatel puhkesid Aleppos lahingud neljapäeval terrorivõrgustikuga Al-Qaeda seotud džihaadirühmituse Iraagi ja Levandi Islamiriik (ISIS) võitlejate ning lääne- ja araabia riikide toetust nautiva Vaba Süüria Armee (FSA) pataljoni vahel.

Nii ISIS kui FSA võitlevad president Bashar al-Assadi režiimi kukutamise nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles