Hukkunuga liiklusõnnetuse põhjustanud mees sai tingimisi vangistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu maantee.
Tallinna-Tartu maantee. Foto: Liis Treimann

Pärnu maakohtu Paide kohtumaja karistas lõppeval nädalal tingimisi vangistusega meest, kes põhjustas kaks aastat tagasi Tallinna-Tartu maanteel inimelu nõudnud liiklusõnnetuse.

Ränk õnnetus juhtus 2011. aasta 24. oktoobril Imavere vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel, kus Volvoga Tallinna poolt tulnud kaine ja juhtimisõigusega 51-aastane Pjotr kaldus vastassuunavööndisse ning põrkas kokku Tartu poolt sõitnud Škodaga, mida juhtis 32-aastane naine.

Liiklusõnnetuses said vigastada Škoda juht ja Volvos olnud 24-aastane naine, kuid samuti Volvos viibinud 47-aastane naine hukkus.

Lõppeval nädalal mõistis Pärnu maakohus Pjotri süüdi ettevaatamatusest liiklusõnnetuse põhjustamises, millega kaasnes inimese surm, ning määras talle kuuekuulise tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga. Lisaks peab mees tasuma kannatanule 4564 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles