Tragöödia Kariibi mere kruiisil: DJ nägi last basseinis uppumas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiisilaev Carnival Victory
Kruiisilaev Carnival Victory Foto: SCANPIX

Kruiisilaeva Carnival Victory neli päeva kestnud Kariibi mere kruiis lõppes tagasiteel sihtsadamasse Orlandosse tragöödiaga.

Laeva basseini juures muusikat mänginud DJ märkas möödunud pühapäeval väikest Floridast pärit poissi basseinis uppumas, edastab cnn.com.

DJ lõpetas kohe muusika mängimise ning lähedal olnud reisija hüppas koos riietega basseini poissi päästma. Mees tõi lapse veest välja ning appi ruttas ka üks meeskonna liikmetest, kes tegi lapsele kunstlikku hingamist.

Kuueaastast poissi päästa ei suudetud. Laps hukkus basseinis ajal, mil ümberringi oli palju rahvast.

«Täiskasvanuid oli palju, miks keegi lapse järele ei vaadanud?» küsis juhtumi tunnistajaks olnud 23-aastane reisija Deshaun Christian.

Ta lisas, et pärast uppunud lapse leidmist tekkis paanika ja kaos. Osa inimesi palvetas.

Miami-Dade`i politsei uurib lapse uppumist. Senistel andmetel oli tegemist õnnetusega ning midagi kuritegelikku ei ole ilmnenud.

Uurimine näitas, et kuueaastane poiss oli basseini juures koos oma kümneaastase vennaga.

Laevafirma Carnival Cruise, mis Kariibi mere kruiise korraldab, esindaja Joyce Oliva sõnas, et laeval ei olnud basseini juures vetelpäästjat ning alla 13-aastastel lastel peavad nende vanemad silma peal hoidma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles