Vene miilits kontrollib kõiki Põhja-Kaukaasia reisijaid

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene miilitsatöötaja pommikoeraga Moskva Lubjanka metroojaamas.
Vene miilitsatöötaja pommikoeraga Moskva Lubjanka metroojaamas. Foto: SCANPIX

Vene transpordimiilitsa jõud mobiliseeriti selleks nädalavahetuseks tööle, et kontrollida kasvanud terroriohu tõttu kõiki Põhja-Kaukaasiast teistesse regioonidesse saabuvaid inimesi.



Siseministeeriumi allika sõnul kuuluvad julgeolekukaalutlustel kontrolli alla sajaprotsendiliselt kõik Põhja-Kaukaasiast reisijad üle kogu riigi ning ka need, kes sinna suunduvad, vahendas Lenta.ru.

Samas ei täpsustanud ametnik, kas kontrolli teostatakse kõigis transpordiliikide suhtes. Küll märkis ta, et paljudel miilitsatöötajatel on puhkepäevad ära võetud.

RIA Novosti teatas samal ajal, et esmaspäeval Moskva metroos korraldatud terrorirünnakud nõudsid veel ühe elu, kui haiglas suri üks 51-aastane pommiplahvatuses viga saanud mees.

Lubjanka ja Park Kulturõ metroojaamades korraldatud rünnakutes hukkunute arv kasvas sellega 40 peale, veel ligi 90 inimest viibib vigastustega pealinna haiglates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles