Hispaanias tabatud Palusaar toodi Eestisse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Palusaar
Peeter Palusaar Foto: Kaitsepolitseiamet

Kohtust kõrvalehoidumise tõttu üle Euroopa tagaotsitavaks kuulutatud ning hiljuti Hispaanias tabatud Peeter Palusaar toimetati kolmapäeva hilisõhtul Eestisse.


17. märtsil Euroopa vahistamismääruse alusel kinnivõetud Palusaare (40) tõid Hispaaniast Malaga politseijaoskonnast Tallinnasse Sirene Eesti büroo ametnikud ning andsid ta lennujaamas üle kaitsepolitseinikele, teatas

ERRi uudisteportaal

.

Praeguseks on Palusaar toimetatud arvatavalt Tallinna vanglasse ootama esmaspäevast eelistungit, kus ta on kohtu all Tallinna keskerakondlasest linnaametnikule Ivo Parbusele (50) pistise andmises.

14. jaanuaril määras Harju maakohus Palusaare vahistamisele, kuna mees käis kohtu loata reisil Indias ning valetas, et viibis sel ajal hoopis Otepääl suusatamas.

Kuna Palusaar otsustas seepeale Eestist pageda, siis kuulutas maakohus ta tagaotsitavaks ning andis tema suhtes välja Euroopa vahistamismääruse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles