Kadunuks jäänud suusatajate auto leiti Kaberneeme poolsaarelt

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunuks jäänud Hindreku (vasakul) ja Arne auto Toyota Yaris leiti Kaberneeme poolsaarelt.
Kadunuks jäänud Hindreku (vasakul) ja Arne auto Toyota Yaris leiti Kaberneeme poolsaarelt. Foto: Politsei

25. märtsil oma elukohast lahkunud ja tänase päevani kadunud kahe mehe auto leiti Kaabeneeme poolsaarelt, mis toetab oletust, et mehed võisid suusatada mõnele väikesaarele.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva kinnitusel leiti 31. märtsi päeval Kaberneeme poolsaarelt sõiduauto Toyota, millega 58-aastane Hindrek ja 30-aastane Arne olid sõitnud väidetavalt suusamatkale.

Auto asukoht toetab oletusi, et mehed võisid suusatada mõnele ranniku lähedal olevale väikesaarele ning seetõttu on alustatud ka otsinguid merel.

«Meeste otsimisega on tegelenud nii korrakaitse- ja kriminaalpolitseinikud kui ka piirivalvurid. Mehi on aktiivselt otsitud nii helikopteriga kui ka kolmel erineval päeval piirivalvelaevadega. Samuti on väljas käinud ka auto- ja jalgsipatrullid,» selgitas Solntseva.

Otsingud on politsei esindaja sõnul kestnud juba mitu päeva ning selle aja jooksul on põhjalikult kontrollitud Kaberneeme ja Kolga lahte ja lahel olevaid väikesaari. «Siiani ei ole need otsingud paraku tulemust andnud,» lisas Solntseva.

Teadmata kadunud mehed lahkusid oma elukohast Tallinnas Ümera tänaval pea kahe nädala eest ning esialgu arvati, et suuskade ja magamiskottidega varustatud mehed võisid suunduda Lõuna-Eestisse.

58-aastane Hindrek on 183 cm pikk, kõhna kehaehitusega ning kannab prille. Tal on lühikesed hallid juuksed, sinakashallid silmad. Mehel oli seljas tumesinine kapuutsiga kombinesoon ja pruunid kindad, peas must spordimüts ning jalas poolkõrged tumedat värvi saapad.

30-aastane Arne on 172 cm pikk, kõhna kehaehitusega. Tal on lühikesed tumedad juuksed ja sinikashalli värvi silmad. Mehel oli seljas hall kunstnahast lukuga jope ja kilematerjalist mustad traksidega püksid, peas must müts valge kirjaga, jalas sinakasmustad saapad ja kaelas jäme kett. Arnel puudub paremal käel pool keskmisest sõrmest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles