Parteide ühinemine jätab Reiljani külmaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu liider Villu Reiljan on küll erakonna avalikust juhtimisest eemal, kuid otsustavatel hetkedel on ta alati tüüri juures olnud.
Rahvaliidu liider Villu Reiljan on küll erakonna avalikust juhtimisest eemal, kuid otsustavatel hetkedel on ta alati tüüri juures olnud. Foto: Mihkel Maripuu

Villu Reiljani sõnul jätab võimalik Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga ühinemine teda külmaks ja ta ei soovikski uue partei liikmeks astuda.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jüri Pihl märkis täna Rahvaliiduga ühiste kavatsuste deklaratsiooni allkirjastades, et kahe erakonna ühinemisel Villu Reiljan ja Ester Tuiksoo uue erakonna liikmeks ei saaks.

Villu Reiljan ütles Postimees.ee'le, et tema oma tulevikku ajaleheveergudel ei aruta.

«Ma olen Rahvaliidu liige, ma ei ole mingisugusesse sotsiaaldemokraatlikusse parteisse avaldust kirjutanud ja mul ei ole sellist mõtet mitte kunagi tulnudki,» ütles Reiljan. «Selles mõttes võib rahulik olla, minuga ei ole sellist mõtet tarvis arutada.»

Küsimusele, kas Rahvaliidu ja sotsiaaldemokraatide ühinemine jätab teda külmaks, vastas Reiljan: «Täiesti. Ma ei tea, kes kellega ühineb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles