Osolin: müts maha Ansipi ees!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olav Osolin
Olav Osolin Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Reklaamiärimees Olav Osolin leiab, et peaminister Andrus Ansip on viis aastat ametis olles oma tööga hiilgavalt hakkama saanud ja pidevalt kostuvat kriitikat tuleb selle töö loomulikuks osaks pidada.

«Arvestades muu maailma, mis majanduses on toimunud ja milliste probleemidega riigid võitlevad, on Ansipi valitsus vastu võtnud väga õigeid otsuseid. Selle tõttu on ka rahvusvaheliselt mitmed organisatsioonid ära märkinud, et Eesti on õigel teel,» ütles Osolin.

«Ansipile on kõvasti ette heidetud, et ta räägib pidevalt mingisugustest asjadest, nagu need oleksid kõik väga hästi. Aga peaminister peabki tulevikku vaatama ja isegi kui mõned asjad ei ole päris niimoodi läinud, siis pole ju väga vale, kui inimene innustab oma kodanikkonda tuleviku poole vaatama,» sõnas ta.

«Kindlasti kõik tema väljaöeldu ei ole tõeks osutunud, kuid eks see olegi osa poliitikuelust. Hullem, kui meil oleks peaminister, kes iga päev kurdaks, et elu on kehv ja läheb üha halvemaks.»

Peaminister Ansip jääb aeg-ajalt silma ka hästi otsekoheste ütlemiste poolest, millest ajakirjandus on ka kinni võtnud. «Aga kõikide tümitamiste ja kriitika taustal on ta suutnud viis aastat riiki juhtida, ma arvan, et sellise mehe ees tuleks müts maha võtta,» kiitis Osolin.

Osolini sõnul on selge, et juhtkonnaga rahulolematuid on praegu igas riigis, kuid oluline on märgata laiemat sihti silme ees. «Ma arvan, et selles osas on meil praegu hea rahandusminister Jürgen Ligi ja ka normaalne peaminister. Ta ei jaga küll kartuleid ja küttepuid ja isiklikult ei ole ka mulle mingisuguseid kingitusi saatnud, aga ma arvan, et hoolimata kriitikast on palju inimesi tema valitsemisega suhteliselt rahul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles