Strandberg esitas prokuratuuri kaebuse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg
Marek Strandberg Foto: Peeter Langovits

Riigiprokuratuuri kinnitusel esitas Marek Strandberg prokuratuuri avalduse, milles süüdistab oma erakonnakaaslasi tema ebaseaduslikus jälitamises.


Riigiprokuratuuri avalike suhete juhi Kadri Põldaru sõnul esitas Strandberg avalduse eelmise nädala kolmapäeval. Kümne päeva jooksul langetatakse otsus, kas Strandbergi vastu on toime pandud mingi kuritegu ning kas alustatakse kriminaalmenetlust.

Marek Strandberg süüdistas roheliste erakonna vahepealset juhtkonda tema ebaseaduslikus jälitamises. Strandbergi sõnul hangiti kusagilt tema mobiilikõnede väljavõtted ning päriti temalt nende kohta aru.

Strandbergi-vastasesse leeri kuuluva Peeter Jalaka sõnade kohaselt on Strandbergi süüdistused valed, sest mobiilifirma saadab erakonna telefonide arved koos kõneeristusega erakonna kontorisse, kus üks teine erakonna liige oma kõneeristust vaadates juhuslikult avastas, et Strandberg oli kõnelenud Andres Murdveega, kes kohtusse kaebuse esitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles