Panga- ja kasiinoröövlit ähvardab kuueaastane vangistus

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Arusoo tunnistas end täielikult süüdi ning kahetses toimepandud kuritegusid.
Priit Arusoo tunnistas end täielikult süüdi ning kahetses toimepandud kuritegusid. Foto: Mihkel Maripuu

Prokurör nõudis täna Harju maakohtus Tallinnas mitme aasta jooksul toimepandud panga- ning kasiinoröövide eest mehele kuueaastast vangistust.

Põhja ringkonnaprokurör Toomas Tomberg nõudis Priit Arusoo (41) süüdimõistmist kokku 16 maskis ja relvaga röövimises ning tema karistamist üheksa-aastase vangistusega, mida lühimenetluse tõttu vähendatakse kohe ühe kolmandiku võrra, kirjutas ERR Uudised.

Ühtlasi palus prokurör Arusoolt välja mõista kannatanute tsiviilhagid kokku 508 727 krooni ja 45 senti ning mittevaralise kahju 107 000 krooni.

Arusoo kaitsja vandeadvokaat Janek Valdma nõustus prokuröriga oma kaitsealuse süüküsimuses, kuid palus mehele siiski leebemat karistust, kuna mees oli kiirlaenude tõttu suurtesse võlgadesse sattunud.

Arusoo tunnistas end täielikult süüdi ning kahetses toimepandud kuritegusid.

Süüdistuse järgi röövis varem pangas töötanud ja Kaitseliitu kuuluv Arusoo ajavahemikul november 2007 kuni august 2009 kaks korda Sampo panga Kopli harukontorit ning 14 korda erinevaid Tallinna kasiinosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles