Täna televisoonis, Uus hooaeg toob kaasa uued sarjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TIIT MERISALU

Sügishooaeg toob meie telekanalitele uute telesarjade laviini.

Eesti TV pakub 11 sarja, teiste seas Bill Cosby uue sarja «Bill Cosby Show» («Cosby», 1996-1997). Tuntud mustanahaline koomik esitab elu hammasrataste vahele jäänud ja töökoha kaotanud nn väikest inimest ning teeb seda talle omase sümpaatsusega.

Tulemas on ka 22-jaoline seikluslik «Tarzan», mille eelarve ulatus 20 miljoni dollarini. Filmivõtted toimusid nii Aafrikas kui ka Disney/Metro Goldwyn Mayeri stuudiotes Orlandos (Kalifornia). Nimiosalist esitab Joe Lara.

Huvi peaks pakkuma ka «Nathional Geographicu» 80-jaoline valiksari parimatest loodusfilmidest.

Kanal 2 pakub 13 uut sarja. Ameeriklaste «Ingli puudutus» (1995-1996) tõusis sealsete vaatajate eelistustes «Kiirabihaigla» järel vaadatavuselt teiseks. «MacGyver» on lennukas ja muheda huumoriga seiklussari, milles rüütellik nimitegelane tõttab appi hädasolijaile. Inglise naiskirjaniku Ruth Randelli müstilised kriminaallood on aga aluseks 24-jaolisele täispikkadest filmidest koosnevale sarjale «Ruth Randelli müsteeriumid». Kanal 2e loodussari kannab pealkirja «Safari».

TV 3es alustab 13 uut sarja. Teiste seas «kuum» «Salatoimikud» («X-Files», 1993-1997), tipptasemel politseiseriaal «NYPD Blue» ja mainekas joonissari «Simpsonid».

TV 1 pole seni oma uutest sarjadest ülevaadet pakkunud. Juba augustis algas 26-jaoline inglise ajalooline seiklussari «Sharpe».

Täna algab kolm uut sarja Kanal 2es. Lisaks 78-jaolisele «MacGyverile» on seal kavas 24-jaoline humoorikas Metsiku Lääne sari «Walker - Texase korravalvur» (1993-1997) Chuck Norrisega nimiosas ja samuti ameerika põnevussari «Operatiivkeskus» (1995).

ETV näitab täna rootsi neljaosalist kriminaalsarja «Kohtuniku surma mõistatus», mis esimest korda oli kavas möödunud suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles