Kesknoorte juht hakkab munitsipaalpolitseid arendama

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Siret Kotka Keskerakonna noortekogu üritusel Triigis.
Edgar Savisaar ja Siret Kotka Keskerakonna noortekogu üritusel Triigis. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Juuli algusest Tallinna linnavalitsuse palgale võetud Keskerakonna noortekogu juht Siret Kotka hakkab nõustama abilinnapead Taavi Aasa munitsipaalpolitsei arendamisel.

Veel sel esmaspäeval ei osanud Kotka ajakirjanikele öelda, mis on tema töövaldkond, kuid linnavalitsuse koduleheküljele üles pandud ametijuhendi kohaselt on naise töö peamiseks eesmärgiks abilinnapea nõustamine munitsipaalpolitsei töövaldkonda ning arenguperspektiive puudutavates küsimustes.

Tema ülesanneteks on abilinnapea ja tema haldusalas oleva munitsipaalpolitsei ameti nõustamine, ameti arengusuundade väljatöötamine ja perspektiivsete tegevusvaldkondade positsioneerimine ning efektiivsuse hindamine.

Samuti on kõrgharidust nõudva ametikoha ülesanneteks ka osalemine abilinnapea vastutusvaldkonda kuuluvate programmide ja dokumentide väljatöötamisel ning kontaktide loomine ja koostöö arendamine munitsipaalpolitsei ameti, keskkonnaameti, kommunaalameti ja linnaosade valitsuste vahel.

Kotka on varem töötanud linnapea Edgar Savisaarele kuuluvas perefirmas Fixor Holding projektijuhina ning olnud Savisaare referent ajal, mil praegune linnapea oli ametis majandusministrina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles