Mis on Postimees Pluss?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees Pluss on teenus, mis pakub võimalust lugeda Postimehe paberlehes ja lisalehtedes ning internetiväljaannetes ilmunud lugusid.

  Alusta lugemist siit.

Postimees Pluss  võimaldab oluliselt paremat ligipääsu kõikidele Postimehe paber- ja internetikeskkonnas avaldatud lugudele sõltumata ajast ja asukohast. Nii on võimalik olla sündmustega kursis ka välismaal või puhkusel olles.

Postimees Pluss eesmärk pole olla ainult paberlehe internetiversioon. Vastavalt teenuse kasutamise aktiivsusele on plaanis lisada Plussi keskkonda eksklusiivseid artikleid ning fotoseeriaid, praktilisi soovitusi ja näpunäiteid igapäevaeluks ning toodete võrdlusi ja tarbijateste.

Postimees Pluss sobib neile, kellele mingil põhjusel ei sobi ajalehe tellimine postkasti või kes tahavad lugeda artikleid veelgi varem kui varahommikul. Plussi kasutaja saab lugeda ajalehe Postimees kõik artikleid juba alates kella 1-st öösel.

Uutel teenuse kasutajatel, kampaaniahinnaga lehetellijatel ja juriidilisest isikust tellijal, tuleb Postimees Plussi parooli saamiseks sooritada eelnevalt makse internetipangas. Teenust saab osta päevaks, kuuks või aastaks.

Postimees Plussi kasutajaks registreerimine üheks päevaks maksab  1 eurot, kuuks ajaks 5 eurot ja aastaks 50 eurot. 

Uue võimalusena on alates 2011 septembrist võimalik tellida Postimees+ koos EMT Internetiga. Netipuk võimaldab korraga nii 5 Mbit/s internetiühendust kui ka paroolivaba pluss.postimees.ee kasutust. Postimees Pluss koos EMT Internetiga maksab 13.95 eurot kuus.

Postimees Plussi netipulga saab EMT esindustest ja Postimehe tellimiskeskustest Tallinnas (Maakri 23a) ja Tartus (Gildi 1). Vaata ka EMT teenuse kasutustingimused 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles