Strandberg: mul ei ole võimuambitsiooni

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg
Marek Strandberg Foto: Peeter Langovits

Kohtu abil roheliste erakonna eelmise juhatuse volitused taastanud ja eestkõneleja kohale tagasi saanud, kuid seejärel sealt taandunud Marek Strandberg eitab võimuambitsioone, vahendab

ERR Uudised

.

Strandberg kinnitas ERRi raadiouudistele, et tema tagasiastumine teenis eesmärki rahulikumalt järgmisel aastal toimuvateks riigikogu valimisteks valmistuda. «No ei ole võimalik selgemalt enam välja näidata, et võimusoovi ei ole, kui lihtsalt astuda sellelt ainsalt positsioonilt, mis erakonnas võimu võib kehastada, tagasi,» sõnas Strandberg, märkides samas, et on ette valmistanud oma seisukoha erakonna edu tagamiseks.

Enda kinnitusel on tal olemas selge arusaam roheliste teest 2011. aasta riigikogu valimistele, mille ta üldkoosolekul ka esitada kavatseb.

Erakonna Eestimaa Rohelised juhatus valib täna uued eestkõnelejad, kuna erakonna senine eestkõneleja Peeter Jalakas tagandati kohtumäärusega eelmisel nädalal ning seejärel astus sellelt kohalt tagasi ka kohale ennistatud Marek Strandberg.

Novembris valisid rohelised uue juhatuse ja sai eestkõnelejaks Peeter Jalakas, kuid eelmisel nädalal ennistas kohus eelmise juhatuse volitused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles