Riigikohus võttis Reiljani süüasjas otsustamiseks lisaaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Reiljan, Tarmo Sild ja Aivo Pärn kohtus.
Villu Reiljan, Tarmo Sild ja Aivo Pärn kohtus. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikohus võttis täna endise keskkonnaministri Villu Reiljani, advokaat Tarmo Silla ja ärimees Aivo Pärna pistisesüüasjas otsuse langetamiseks ühe kuu lisaaega.

Riigikohus vaagis Reiljani (56), Silla (34) ja Pärna (42) kriminaalasja kirjalikus menetluses 24. märtsil ja oleks pidanud algselt otsuse langetama homme, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Erandjuhtudel võib riigikohus otsuse langetamist ka pikendada, ütles riigikohtu pressiesindaja Mailin Aasmäe.

Süüaluste advokaatide hinnangul puudub Reiljani, Silla ja Pärna tegevuses kuriteokoosseis, samuti pole nende süü tõendatud.

Mullu novembris jättis ringkonnakohus jõusse varasema Harju maakohtu otsuse, millega Reiljan mõisteti süüdi Tallinnas Rävala 8 kinnistu müügiprotsessis 1,5 miljoni krooni suuruse pistise küsimises ärimees Pärnalt vandeadvokaat Silla vahendusel, jõusse jäi ka talle määratud karistus tingimisi kahe aasta ja kolme kuu pikkune vangistus kolmeaastase katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles