Rahvaliidu eakate ühendus toetab iseseisvana jätkamist

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rahvaliidu eakate ühendus Tegusad võttis oma üldkoosolekul vastu seisukoha, et toetab Rahvaliidu jätkamist iseseisva erakonnana.

Üle 4000 liikme koondava ühenduse üldkoosolekul arutati erakonna edasist arengut ja käekäiku ning enamus toetas Eestimaa Rahvaliidu jätkamist iseseisva erakonnana.

Lisaks valis ühenduse tagasi Rein Tölpi ning võttis vastu pöördumise presidendi poole, kelle tähelepanu juhitakse inimese võõrandumisele  riigist.

«Aina süvenevad nn ääremaaprotsessid on viinud riigi ehk esmavajalikud teenused, arstiabi ja hariduse inimesest ikka kaugemale. Kasvav sotsiaalne ebavõrdsus on loonud soodsa pinnase kihistumisele,» seisab presidendile saadetud pöördumises.

Ühendus ei pea õiglaseks hambaravihüvitise vähendamist, riikliku matusetoetuse kaotamist ning pensioni ja toetuste kojukande kulude jätmist eakate kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles