Rahvaliidu Noored toetavad parteide ühinemist

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel/Sakala.

Rahvaliidu Noorte juhatus arutas Rahvaliidu ja sotside juhatuste heaks kiidetud ühinemislepingut ja otsustas erakondade ühinemist toetada.


«Nüüd, kui ühinemistingimused on paberil kirjas ja kõigile avalikud, on selge, et ühinemine toimub heas usus ja võimaldab ühendada mõlema poole paremad küljed, et Eestisse tekiks uus tugev jõud, mis toob poliitikasse rohkem hoolivust ja inimlähedust,» ütles Rahvaliidu Noorte juhatuse esimees Kristjan Jansen.

Tema sõnul korraldab noorteühendus kindlasti ka ühinemise teemal suurema arutelu, kus osalevad organisatsiooni piirkonnajuhid ja kohalikud aktivistid.

«Oluline on, et kõik küsimused saaks vastuse. Lõpuks aga ei otsusta ühinemist mitte Rahvaliidu noorte- , naiste- ega eakateühendus, vaid ikka erakonna liikmed oma sisemise veendumuse põhjal - kas oluline on helged mälestused või meile oluliste seisukohtade mõjukas esindatud ka järgmises riigikogus,» lisas Jansen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles