Politsei avastas tavakontrolli käigus suure koguse narkootikume

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseibuss
Politseibuss Foto: Postimees.ee

Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri ning maksu- ja tolliameti lääne maksu- ja tollikeskuse ühispatrulli tavatöö käigus peeti kinni sõiduauto, kust leiti suures koguses narkootilist ainet.

Eile kella 23.20 paiku pidas ühispatrull Pärnus Riia maanteel kontrollimiseks kinni sõiduauto BMW, milles viibis kolm isikut.

Kuna isikute käitumine tekitas politseiametnikes kahtlust, otsustati sõidukit ka narkokoeraga kontrollida.

Maksu- ja tolliameti Lääne maksu- ja tollikeskuse narkokoer märkis ära sõiduauto salongis mõned kohad, kust leitigi narkootilist ainet koguses, millest piisanuks enam kui kümnele inimesele narkojoobe tekitamiseks.

Politsei pidas sõidukis viibinud meesterahvad kinni ning nad paigutati Lääne prefektuuri arestimaja Pärnu kambrisse. Kinnipeetud meestest kahte on varem kohtulikult karistatud, neist ühte suures koguses narkootilise aine omamise eest.

Juhtumi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust narkootilise ja psühhotroopse aine suures koguses ebaseaduslikku käitlemist käsitleva paragrahvi alusel, mis näeb karistusena ette kuni 15-aastase vangistuse. Menetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Sel aastal on politsei Lääne prefektuuri haldusalal avastanud suures koguses narkootilist ainet 16 korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles