Arnold Rüütel ei soovi saada Rahvaliidu esimeheks

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Rüütel.
Arnold Rüütel. Foto: Liis Treimann / Postimees

Rahvaliidu auesimehe Arnold Rüütli sõnul ei soovi ta hakata erakonna esimeheks, kui erakonna kongress peaks mai lõpul otsustama iseseisvalt jätkata.

Ühinemist sotsiaaldemokraatidega toetavad Rahvaliidu noored, kuid eakate hinnangul peab Rahvaliit iseseisvalt jätkama. Ka Valga linnaosakonna üldkoosoleku enamus jagas eile seda seisukohta ning Jõgeva linnaühenduse koosolekul otsustati avaldada ka umbusaldust erakonna praegustele juhtidele, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Jõgeva linnaühendusse kuuluva Mai Treiali sõnul on arutatud ka seda, kes võiks olla erakonna uus esimees, kuid ühtegi nime Treial nimetada ei soovinud. Ajakirjanduses on räägitud ka sellest, et kui kahe erakonna ühinemist ei tule, siis võiks erakonna juhiks saada Rahvaliidu praegune auesimees Arnold Rüütel.

Rüütel ise aga kinnitas «Aktuaalsele kaamerale», et ta ei soovi hakata erakonna esimeheks ning on seda juba ka varem öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles