Talgud jätkuvad: UNICEFi vabatahtlikud kraamivad Sillamäe lastekodu

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Teeme Ära talgutel on hoog veel sees, sest näiteks UNICEF korrastab täna koos 125 vabatahtlikuga Sillamäe lastekodu.

Täna koguneb UNICEFi eestvõttel Sillamäe lastekodu Lootus talgupäevale 125 vabatahtlikku, kelle hulgas on 58 UNICEFi vabatahtlikku ja 67 Narva vabatahtlikku.

Talgupäeval lüüakse särama lastekodu aknad, korrastatakse ümbrus ning korraldatakse kõigile seikluslik meeskonnamäng Narva-Jõesuus. Talgupäev toimub üle-eestilise kampaania Teeme Ära raames.

Talgupäeva toetavad Henkel puhastusvahenditega, FIE Üllar Tiido laste mänguväljaku pinkidega, Frog ID/Eccua Production mänguväljaku pingiga, AS Regio atlaste ja kaartidega, Coca-Cola Baltic Hellenic kalja ja transpordiga, Photopoint meenetega ning Narva Noored Noortele ja Narva vabatahtlike ühendus Sebra seikluskoolitusega.

UNICEF on ÜRO lastefond, mis tegutseb enam kui 200 riigis üle maailma selleks, et kaitsta laste õiguseid, tagada neile eluks vajalik ja avardada laste toimetuleku võimalusi. 1946. aastal loodud ÜRO lastefond avas esinduse Eestis 1994. aastal. UNICEFi eesmärk Eestis on veelgi lapsesõbralikum Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles