Video: Kristjan Vassil räägib loengus valijakompassist

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Vassil
Kristjan Vassil Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tartu Ülikooli teadur Kristjan Vassil pidas teisipäeva pärastlõunal Tallinna rahvusraamatukogus loengu «Sotsiaalteaduslikud eksperimendid: valijakompass».

Kristjan Vassil on Tartu Ülikooli riigiteaduste instituudi järeldoktor, kelle töö keskendub poliitilise käitumise ja infotehnoloogia vaheliste seoste uurimisele. Peamiselt tegeleb ta e-valimiste ja valijakompasside mõjude analüüsiga. Oma töös kasutab Vassil kvantitatiivset ökonomeetrilist modelleerimist, loomulikke eksperimente ning küsitlusandmeid. Tal on magistrikraad Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni instituudist ning doktorikraad Euroopa Ülikooli Instituudist Firenzes.

Tartu Ülikooli ja Eesti Rahvusraamatukogu tasuta loengusarjas «Google'ist ei piisa» peavad Tartu Ülikooli oma ala tipud kokku 16 loengut ning loengu järel on rahvusraamatukogu lugemisalas võimalik kuulata Eesti tunnustatud praktikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles