Torm viis ära Paide koolimaja katuse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ühisgümnaasium
Paide ühisgümnaasium Foto: Postimees.ee

Päästjad on üle Eesti möllavate tormituulte tekitatud kahjude korral abistamas käinud juba 116 korral, peale teedele ja elektriliinidele kukkunud puude tuli teateid ka ära lennanud katuste kohta.

Kell 5.23 teatati häirekeskusele, et Kuressaares Smuuli 1 on tuul osaliselt viiekordse maja katuse ära viinud ning osa katust ripub ohtlikult.

Kell 3.35 teatati häirekeskusele, et Paides Kooli 1 asuva Paide ühisgümnaasiumi võimlalt on tuul katuse ära viinud ning terve park on katusetükke täis.

Paide ühisgümnaasiumi direktor Kersti Laastau sõnas Järva Teatajale, et kuna tuul on katuse viinud ära maja võimlaosalt, võib õnnetus segada vaid kehalise kasvatuse tunde. Ülejäänud hoonel on katus olemas, majas on ka elekter ning Laastau sõnul on võimalik koolipäeva alustada. Laastau lausus, et kohale on kutsutud juba ka abiväge, olukorraga tuleb tutvuma linnapea.

Seevastu näiteks Karksi-Nuia kool jäi öise tormi tõttu elektrita ning Postimehe andmetel täna seal koolitunde seetõttu ei toimu, kuna elektrivarustus lubati taastada alles pärastlõunaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles