Video: ametivõimude oletusel elas beebi auto pakiruumis umbes aasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsuse ametivõimud oletavad, et Peugeot’ pakiruumist leitud väike laps oli seal elanud ligi aasta, vahendab Reutersi video.

Tüdruku, kes on 15-24 kuud vana, leidsid eelmisel reedel Terrassoni linna autoparanduse mehaanikud. Nad kuulsid veidraid hääli ja hakkasid seetõttu pakiruumi sisu vastu huvi tundma.

Autoparandustöökoja omanik Denis Lartour rääkis, et väikelaps oli täiesti alasti. Pakiruumis olnud hais oli mehe sõnul talumatu.

Prokurörid, kes vestlesid lapse vanematega, rääkisid meediale, et isal polnud lapse olemasolust aimugi.
Perekonna naabrimees Frederick jutustas, et pole seda naist rasedana kunagi näinud. Ka pole ta näinud ei beebivoodit ega beebit. Ainsad lapsed, keda ta teadis, olid need kaks väikest poissi ja 4-aastane tüdruk, keda oli õues tihti näha.

Tüdrukuke viidi haiglasse ravile. Tema vanemaid süüdistatakse lapse väärkohtlemises ja süüdimõistmisel ootab neid ees kuni kümneaastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles