Politseinik pidutses ennast Tartu joomakohas kainestusmajja

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu baar Shooters
Tartu baar Shooters Foto: Mari Luud / Õhtuleht

Tartu Shootersi baaris nädalavahetusel purjutanud kriminaalpolitseinik üritas hiljem võõra jopiga lahkuda, kuid turvameestega ülbitsemise järel viidi ta hoopis kainestusmajja magama.

Esimene vahejuhtum oli turvatöötajatel Urmasega siis, kui mees läks lahkudes garderoobist oma asju võtma ja selgus, et number oli kadunud, rääkis lõbustuskohas korda pidava Ares Security juhatuse liige Kaarel Lehtoja Õhtulehele.

Kui kell tiksus juba kuuendat hommikutundi ja baari hakati sulgema, tõstsid baaritöötajad ühe toolilt leitud jope baariletile, et see hiljem kadunud asjade kuhja panna. Ootamatult naasnud Urmas teatanud: «See pole küll minu jope, aga panen ta selga!»

Urmas hakkaski lahkuma, kuid turvatöötajad järgnesid ja palusid tal tagasi tulla. «Kuna ta hakkas füüsiliselt vastu, siis kasutati erivahendina käeraudu.»

Politsei pressiesindaja Kaarel Kuuse sõnul viisid sündmuskohale läinud patrullpolitseinikud isiku kainestusmajja: «Patrullpolitseinike sõnul oli politseiametniku kainestusmajja toimetamise põhjuseks tema enda turvalisuse tagamine, kuivõrd tegu oli teisest linnast pärit isikuga, kel polnud kuskile mujale minna,» ütles Kuusk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles