Pühad tõid parvlaeva Muhumaa puudused välja

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhumaa Rohuküla sadamas reisijate ootel.
Muhumaa Rohuküla sadamas reisijate ootel. Foto: Mihkel Maripuu

Kevadpühad olid Hiiumaa vahet sõitvale parvlaevale Muhumaa esimeseks suuremaks proovikiviks: autod ei tahtnud praamile ära mahtuda ning salong oli rahvast puupüsti täis.

Tipptunnil ollakse salongis nagu silgud pütis ning eriti vaevaline on siis reisida pisipõnnidega, sest mänguruumi nappus annab teravalt tunda, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

On veel ka teine seltskond, kellele uuel laeval mõeldud pole - koerad ja koeraomanikud. Nimelt on koerte jaoks ülemisel autotekil mõned puurid, kuid loomasõbralikuks lahenduseks seda pidada ei saa.

«Vanadel praamidel on ju kõigil olemas koerakoht, kus peremees saab oma koeraga olla, nendesse puuridesse mina küll oma koera ei pane,» ütles reisija ning koeraomanik Raido. 

Väinamere Liinide juhi Urmas Treiali sõnul tuleb kolmas laev - Hiiumaa - hoopis teisest puust, sest praegused probleemid on sellel alusel juba lahenduse leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles