Valgamaal sai autode laupkokkupõrkes viga viis inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Valgamaal sai neljapäeva hommikul kahe auto laupkokkupõrkes vigastada kokku viis inimest, kusjuures mõlemat sõidukit juhtisid välismaalased.

Õnnetus juhtus kella 5.58 paiku Valga maakonnas Taheva vallas Võru-Mõniste-Valga maantee 68. kilomeetril Valga ja Koikküla vahelisel teelõigul, teatas BNS-ile siseministeerium.

27-aastane Abu Baker, kes oli sõiduauto BMW roolis, kaldus valesti valitud sõidukiiruse tõttu vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 48-aastane Igors.

Siseministeeriumi teatel viis kiirabi Valga haiglasse BMW-s viibinud 25-aastase Natalja, 35-aastase Jelena, 27-aastase Olesja ja 20-aastase Anželika. Volkswageni juhi viidi Valmiera regionaalhaiglasse.

Varem teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja, et kiirabis viis Valga haiglasse tervisekontrolli viis BMW-s viibinud inimest ning Volkswageni juhi.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja teatel oli Abu Baker Pakistani ja Igors Läti kodanik.

Sündmuskohal kõrvaldasid päästeametnikud süttimisohu ning abistasid kannatanute transpordil. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles