Frankfurdis üritas mees kuut naist vägistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kujutis naisi rünnanud kurjategijast.
Politsei kujutis naisi rünnanud kurjategijast. Foto: http://www.polizei.hessen.de

Frankfurdi politsei oma palunud võimalike pealtnägijate abi, et tabada kuut naist vägistada üritanud mees. Politsei on saanud praeguseks ligi 200 vihjet.

Vägistamiskatsed toimusid möödunud kuul kaheksapäevase perioodi jooksul, esimene neist 19. oktoobril ja viimane 27. oktoobril. Tundmatu kurjategija ründas naisi enamasti varajastel hommikutundidel, muutudes mõnel juhul ka vägivaldseks, kirjutab thelocal.de.

Ohvrite tunnistuste järgi on võimalik kurjategija umbes 30-35 aasta vanune, 175-180 sentimeetrit pikk ja võib olla pärit Lõuna- või Kagu-Euroopast. Mehel on mustad juuksed, tumedad silmad ja tihedad kulmud, habet ega prille aga kurjategijal pole.

Ründajat kirjeldati ka jässaka ja heas toitumuses isikuna. Esimesena ründas ta 19. oktoobril 6.25 paiku Niederräder Uferi kanali ääres jooksvat 28-aastast naist. Ta paiskas naise pikali ja üritas tal riideid seljast kiskuda, kuid naine osutas tugevat vastupanu. Lõpuks õnnestus naisel end vabaks rabeleda ja sündmuskohalt põgeneda.

Järgmisel reedel üritas mees  varahommikul kella 5.40 ja 5.55 vahel kolmel korral naisi rünnata. Tema esimeseks ohvriks oli Lokalbahnhofi peatuses trammi oodanud 22-aastane naine, teine tööle suunduv 43-aastane naine Heisterstasse tänaval ja kolmas Deutschherrenuferil olnud naisautojuht.

Samal päeval kella 7.55 paiku üritas mees Mainuferil teist jooksjat rünnata, krabades ta selja tagant kinni ja kobades ohvrit, samal ajal kui too üritas vabaks rabeleda. Lõpuks põgenes mees sündmuskohalt, kuna ohver osutas suurt vastupanu.

Viimane juhtum toimus õhtul kell pühapäeval, 27. oktoobril 23.30 paiku õhtul. Ründaja tungis 33-aastase naise Uhlandstrasse ja Ostenstrasse nurgal seisvasse autosse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles