Isakssaamist tähistanud parlamendisaadik eitab politsei ründamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Poola parlamendisaadik Przemyslaw Wipler eitab süüdistusi, justkui rünnanuks ta purjuspäi politseinikku.


Intsident leidis aset 23. oktoobri esimestel tundidel ühes Varssavi ööklubis. Omaaegne Õiguse ja Õigluse partei tõusev täht, kes sellest erakonnast juunis lahkus ja nüüd sõltumatuna parlamendis istub, tähistas enda sõnul tähtsat peresündmust.

«Ma olin saanud teada, et saan viienda lapse,» rääkis Wipler pressikonverentsil. «Ma olin naisega kokku leppinud, et pärast seda ei joo ma kogu tema raseduse aja.»

Rahvaasemiku enda jutu järgi üritas ta klubi ees sekkuda vaidlusse politseiga ja sai seepeale korrakaitsjailt peksa.

Varssavi ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Przemyslaw Nowaki sõnul kinnitavad aga nii mitmed tunnistajad kui ka turvakaamera video, et kuritöö pani toime hoopis rahvasaadik. Politseinike sõnul rõnda Wipler neid, mispeale nad olid sunnitud käiku laskma pipragaasi.

Nowaki sõnul otsustatakse see, kas parlamendilt palutakse Wiplerilt saadikupuutumatuse võtmist, pärast seda, kui kõik asitõendid on kogutud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles