Prantsusmaa politsei otsib salapärast mootorratturit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotorobot tagaotsitavast mootorratturist.
Fotorobot tagaotsitavast mootorratturist. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa politsei otsib taga mootorratturit, keda soovitakse üle kuulata seoses mullu Prantsuse Alpides toimunud nelja inimese tapmisega.

Nelikmõrv leidis aset möödunud aasta 6. septembril Annecy suvituspiirkonnas Prantsusmaal. Lisaks 50-aastasele Iraagi päritolu Briti kodanikust ärimehele Saad al-Hillile lasti maha veel kaks sama perekonna liiget – Hilli naine ja ema. Kõik kolm mõrvati metsatee äärses parklas oma Briti numbrimärgiga BMWs. Lisaks tapeti samas paigas ka üks prantslasest jalgrattur.

Rünnakust pääsesid eluga kaks last. Neist üks sai rünnakus tõsiselt vigastada ja oli mitu päeva koomas. Tema noorem õde pääses füüsilise traumata, peitudes auto tagaistmel oma ema ja vanaema surnukehade vahele.

Mõrvarit pole seni suudetud tabada, kuid Prantsuse politsei loodab, et sündmuspaiga lähedal nähtud mootorrattur, kes kandis haruldast tüüpi kiivrit, võib tuua oodatud lahenduse.  

«Ta oli sündmuspaigale lähedal meid huvitaval ajal ning ta võis midagi teha või näha,» ütles uurija Benoit Vinnemann uudisteagentuurile AFP.

Tänavu juunis pidas Briti politsei mõrvades kahtlustatavana kinni Hilli venna Zaid al-Hilli, kes hiljem aga vabastati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles