Helkurita liiklemine sai jalakäijatele saatuslikuks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur.
Helkur. Foto: Toomas Huik

Eile sai liikluses viga kolm jalakäijat, neist kaks olid tumedate riietega ja helkurita.

Eile kella 16.15 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Punane 27 juures. Sõiduteed ületanud 64-aastane Maime sai löögi sõiduautolt Toyota Land Cruiser, mida juhtis 31-aastane Jelena. Politsei teatel oli jalakäija riietatud tumedatesse riietesse ja tal puudus helkur.

Jalakäija toimetati esialgu Balneom traumapunkti ning sealt Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Teine avarii toimus eile kella 17.30 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Kadastiku tänaval, kus sõiduauto Peugeot 307, mida juhtis 57-aastane Juri sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale. Jalakäija, 66-aastane Anatoli toimetati Narva haiglasse. Ka see jalakäija oli politsei teatel riietatud tumedatesse riietesse ja tal puudus helkur.

Kolmas avarii toimus eile varahommikul kella 7.35 ajal Pärnus Karja ja Suure-Sepa tänava ristmikul. Seal sai ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäija, 68-aastane Marju löögi sõiduautolt Ford Fiesta, mida juhtis 79-aastane Ludvig. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles