Jäljetult kadunud Pussy Rioti liige valmistab lähedastele muret

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadežda Tolokonnikova.
Nadežda Tolokonnikova. Foto: SCANPIX

Vangi mõistetud punkbändi Pussy Rioti liige Nadežda Tolokonnikova abikaasa teatas täna, et pole naisega sellest ajast saadik ühendust saanud, kui ta möödunud kuul teise kolooniasse toimetati.

Tolokonnikovat pole nähtud 22. oktoobrist saadik, kui ta otsustati teise vangikolooniasse saata. Seda nõudis naine ise, kuna esimese tingimused olid Tolokonnikova sõnul ebanormaalsed, kirjutab uudisteagentuur AFP.

.Naise abikaasa Pjotr Verzilov läks Krasnojarski krais asuvasse vanglasse ise kohale, kuid tema sõnul naist seal pole. «Taigas asuva koloonia ametnikud sõnasid, et neil Tolokonnikovat pole ja nad ei tea, millal ta saabub. 19 päeva pole Nadjaga kontakti olnud,» kirjutas Verzilov täna Twitterisse.

Vene inimõiguste ombudsman sõnas sel nädalal, et Tolononnikovat viiakse teise karistusasutusse üle ning temaga on kõik korras.

Tolokonnikova kannab praegu kaheaastast vanglakaristust, vabanema peaks ta järgmise aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles