Norra politsei kahtlustab Eesti meest leeduka tapmises

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra politsei
Norra politsei Foto: SCANPIX

Norra politsei leidis eile hommikul Bergeni linnas asuva maja aiast noahaavadega Leedu kodaniku laiba ning mõrvas kahtlustatavana vahistati Eestist pärit mees.

Leedu mehe surnukeha leiti Minde linnaosas ühest aiast kella 9.40 paiku. Laiba ülakeha ning üks käsi olid verised, kuid korrakaitsjad pole kindlad, kas leedukas hukkus pussitamise tagajärjel või külmus mitu tundi haavatuna lebanud mees surnuks, vahendas Norway Today.

Eile hommikul sündmuskohale saabunud politsei leidis majast mitu alkoholijoobes elanikku ning hoonest avastati ka verine madrats. Pärast laiba leidmist vahistas politsei Eestist pärit mehe, kellele esitati süüdistus kehalises väärkohtlemises ning surma põhjustamises.

Tapmises süüdistatav eestlane ütles, et tegu oli enesekaitsega. «Ma vestlesin temaga põgusalt. Tema sõnul oli tegu enesekaitsega. Reedel küsitletakse teda tõlgi juuresolekul,» ütles eestlase advokaat Kaj Wigum uudisteagentuurile NTB.

Wigum lisas, et umbes 40-aastane eestlane polnud ilmselt valmis selleks, et ta vahistatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles