Evelin Ilves loovutab isadepäeva kontserdil sõnavõtuaja aasta isale

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves mullusel isadepäeva kontserdil
Evelin Ilves mullusel isadepäeva kontserdil Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Evelin Ilves annab Estonia kontserdisaalis toimuval isadepäeva kontserdil oma sõnavõtuaja aasta isale, et just tema oleks homme tähelepanu keskmes.

Presidendi kantselei pressiesindaja sõnul räägiti isadepäeva kontserdi formaadi muutmine läbi juba suvel koostöös Eesti Naislaulu Seltsiga ning homsel kontserdil on tähelepanu keskmes aasta isa.

«Evelin Ilves ei saa kahjuks sel aastal saalis ka kontserdi kuulajana osaleda ja seda inimlikul põhjusel – ta valmistub peatselt toimuva arstilitsentsi taastamise eksamiks,» ütles pressiesindaja ning lisas, et aasta isale annab raamatu «Kalevipoeg» üle president Toomas Hendrik Ilves.

Naislaulu seltsi korraldatav isadepäeva kontsert algab homme keskpäeval Estonia kontserdisaalis. Kontsert kannab nime «Nagu õhku vajan sind» ja seal esinevad Vanalinna Muusikamaja tütarlastekoor, naiskoorid «Emajõe laulikud» ja «Vanaemad», ETV mudilaskoor ning ansambel Mixtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles