Tänavuse aasta isa tiitli pälvis Aldo Kals

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Naisliit andis täna Estonia kontserdisaalis toimunud isadepäeva kontserdil tänavuse aasta isa tiitli filosoofiadoktor Aldo Kalsile.

Naisliit on aasta isa valinud alates 1998. aastast. Mullu sai selle tiitli Ralf Allikvee ja üle-eelmisel aastal Aavo Ots. Varem on aasta isaks valitud Urmas Kruuse, Heinz Valk, Hans Sissas, Lembit Peterson, Mehis Viru, Jaan Sild, Märt Riisenberg, Jaan Kallas, Arne Mikk, Aare Kabel, Ants Taul, Enno Lend ja Eduard Jaansen.

Aasta isaks võivad kandideerida Eesti kodanikud, kelle peres kasvab või on üles kasvatatud vähemalt kaks tublit last, kes on oma töös pädev ja tunnustatud ning on perekonna väärtustamise heaks eeskujuks ka väljaspool perekonda.

Aasta isa tiitel antakse traditsiooniliselt üle Eesti Naislaulu Seltsi korraldataval isadepäeva kontserdil Estonia kontserdisaalis. Tänavu kandis kontsert nime «Nagu õhku vajan sind» ja  seal esinesid Vanalinna Muusikamaja tütarlastekoor, naiskoorid «Emajõe laulikud» ja «Vanaemad», ETV mudilaskoor ning ansambel Mixtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles