Video: Läänemaal mälestati avariis hukkunud noormehi

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile varahommikul hukkus raskes avariis neli inimest.
Eile varahommikul hukkus raskes avariis neli inimest. Foto: Kaader Youtube.com videost

Eile õhtul mälestati nelja noort meest, kes samal hommikul Läänemaal Saunja küla lähistel liiklusõnnetuses hukkusid.

Laupäeva pärastlõunal levis suhtlusportaalis Facebook üleskutse, et õhtul mälestatakse raskes avariis hukkunud noormehi. Kogunemine toimus õhtul kell 20 Haapsalus Lukoili taga asuvas Tradilo parklas, kust liiguti edasi õnnetuspaika, et sinna küünlaid viia.

Osalejate arvates oli kolonni pikkus ligi kaks kilomeetrit, autosid umbes 150-200 ning hinnanguliselt osales kuni pool tuhat igas vanuses inimest.

Autod kandsid leinalinte, kõigil vilkusid ohutuled ning sõideti väga aeglaselt. Kohale jõudes pargiti autod tee äärde ning mälestajad süütasid küünlad ning asetasid lilli.

Mälestajad kandsid ohutusveste ning helkureid ja leinakohas liikluskaose ärahoidmise eest kandis hoolt liikluspolitsei patrull.

Eile varahommikul hukkus Läänemaal Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Saunja küla lähistel veokiga kokku põrganud sõiduautos neli noort meest. Kokkupõrkes hukkus neli kohalikku noormeest, kellest üks oli 19-, kaks 21- ja üks 23-aastane. Autojuhi kõrvalistmel viibis 15-aastane tütarlaps, kes toimetati raskelt vigastatuna haiglasse.
 

Copy
Tagasi üles