Fiktiivabiellujaid jahtivad immigratsiooniametnikud rikkusid pärispulma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Briti immigratsiooniteenistus rikkus kogemata itaalia mehe ja hiina naise pulma, mille osapooled polnudki sõlmimas libaliitu.


Massimo Ciabattini ja Miao Guo olid parajasti tseremoonial Londoni raekojas, kui piiripolitseinikud sisse tormasid.

Harrodsis töötav paar äratas registreerijas kahtlusi seetõttu, et Guo viisa oli aegumas ja osapooltel tundus olevat raskusi üksteise nimede hääldamisega.

Piiripolitseinikud said aru, et on teinud vea, alles pärast paari ja nende pruutneitsite küsitlemist. Pärast seda tseremoonia jätkus.

Piinlikkust lisas juhtunule asjaolu, et immigratsiooniametnikud olid ka kutsunud reidile ka kohaliku lehe ajakirjaniku, kellele sooviti näidata, kuidas võitlus fiktiivabieludega käib.

Briti siseministeeriumi ametnik tunnistas Camden New Journali ajakirjanikule, et tegelikult oli seal mitmeid viiteid asjaolule, et pulm on ehtne – paar nägi väga ilus välja ja kandis kalleid riideid, pruudil oli muuseas Chaneli käekott. Fiktiivabielusid sõlmivad paarid näevad tihti märksa lohakamad välja.

Ciabattini on Harrodsi jaemüügijuht ja tema vastne kaasa Prada müügikonsultant.

Möödunud aasta jooksul korraldasid Briti piiripolitseinikud umbes pooltuhat reidi kahtlastesse pulmadesse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles